se incarca...

Despre noi

Qwerty Networks - un grup de proiecte care utilizează un singur mediu informațional și funcțional pentru crearea și dezvoltarea rețelelor sociale. Proiectele noastre - este o rețea socială puternică. Compania noastră oferă servicii unice pentru crearea de rețele sociale la scară largă, precum și portaluri multifuncționale de internet.

Noi nu dezvoltăm site-uri simple, ci cele mai reale rețele sociale orizontale scalabile, precum și site-uri de dating și portaluri încărcate! Compania Qwerty Networks implementează proiecte bazate pe motorul social Qwerty Network - un complex software și hardware pentru crearea de rețele sociale.

Bazat pe motorul de rețea socială Qwerty, sunt implementate multe proiecte internaționale renumite, rețele sociale, site-uri de dating și portaluri de specialitate. De exemplu, platforma internațională de blog Qwerty.blog (competitor la LiveJournal), care operează în 47 de limbi și înregistrează zilnic sute de bloggeri noi, B2Bingo.com, prima rețea socială pentru proprietarii de animale, veterinari, crescători și cluburi VetWorld.net, o rețea socială pentru site-urile de proprietari, servicii internaționale de dating și alte proiecte. Și multe alte proiecte! Am lansat zeci de portaluri majore, precum și rețele sociale din întreaga lume.

Acceptăm comenzi și suntem bucuroși de orice cooperare în domeniul dezvoltării și lansării în comun a rețelelor sociale, portalurilor extrem de încărcate, sistemelor de plată. În persoana noastră veți obține un partener de afaceri de încredere!

Vrei să devii un nou Zuckerberg? Contacteaza-ne! Nu glumim!

Cât de mult este o rețea socială?

Ne sunt disponibile în următoarele limbi:

Alăturați-vă-ne pe rețelele sociale:

Telegram @QwertyNetworksBot
Facebook @qwertynetworks
Twitter @qwertynetworks

Cel mai bun ceea ce privește,
Qwerty Networks, just a social network!

Vă rugăm să rețineți

V-am trimis un link pentru a vă verifica adresa de e-mail. Nu uitați să verificați dosarul Spam. Dacă dintr-o dată mesajul a intrat în acest dosar, faceți clic pe "Nu spamați!".

Dacă în următorul minut nu primiți un e-mail cu un link spre activare, faceți clic aici:

Te rog asteapta sec.

Dacă această încercare nu reușește, vă recomandăm să utilizați o altă adresă de e-mail pentru înregistrare.