učitavam...

О нама

Qwerty Networks - група пројеката који користе јединствено информационо и функционално окружење за стварање и развој друштвених мрежа. Наши пројекти су моћне друштвене мреже. Наша компанија пружа јединствене услуге за креирање великих међународних друштвених мрежа, као и мултифункционалне интернет портале.

Развијамо не једноставне сајтове, већ најприродније хоризонталне скалабилне друштвене мреже, као и сајтове за упознавање и високо оптерећене портале! Компанија Кверти Нетворкс имплементира пројекте базиране на Кверти Социал Нетворк Енгине - софтверском и хардверском комплексу за креирање друштвених мрежа.

На основу Кверти Социал Нетворк Енгинеа, имплементирани су многи познати међународни пројекти, друштвене мреже, сајтови за упознавање, као и специјализовани портали. На пример, позната међународна блог платформа КвертиКСДОТКСблог (конкурент ЛивеЈоурнал-у), која ради на 47 језика и свакодневно региструје стотине нових блогера, прву социјалну мрежу за власнике животиња, ветеринаре, узгајиваче и клубове ВетВорлдКСДОТКСнет, друштвену мрежу за веб странице власника, међународне услуге упознавања и друге пројекте. Покренули смо десетине великих портала, као и друштвене мреже широм света.

Прихватамо наређења и драго нам је свака сарадња у области развоја и заједничког лансирања друштвених мрежа, високо напуњених портала, платних система. У нашој особи ћете добити поузданог пословног партнера!

Желите ли постати нови Зуцкерберг? Контактирајте нас! Не шалимо се!

Колико је друштвена мрежа?

Ми смо на располагању на следећим језицима:

Придружите нам се на друштвеним мрежама:

Telegram @QwertyNetworksBot
Facebook @qwertynetworks
Twitter @qwertynetworks

Срдачан поздрав,
Qwerty Networks, just a social network!

Молимо вас, имајте на уму

Послали смо вам везу за потврђивање ваше е-адресе. Не заборавите да проверите Спам фолдер. Ако одједном порука стигне у овај фолдер, кликните на "Не спам!"".

Ако не примите е-пошту са везом за активацију у следећем тренутку, кликните овде:

Сачекајте сек.

Ако овај покушај пропадне, препоручујемо да користите другу адресу е-поште за регистрацију.Да бисмо нашу услугу учинили што повољнијим, користимо посебне колачиће за чување статистичких информација и информација о нашим корисницима. Поред тога, користимо услуге треће стране (нпр. Гоогле). Више информација о политици приватности наших услуга можете пронаћи на овом линку:
Политика приватности & Cookies