Om oss

Qwerty Networks - En grupp projekt som använder en enda information och funktionell miljö för skapande och utveckling av sociala nätverk. Våra projekt - är ett kraftfullt socialt nätverk. Vårt företag erbjuder unika tjänster för att skapa fullskala internationella sociala nätverk, liksom multifunktionella Internetportaler.

Vi utvecklar inte enkla webbplatser, men de mest verkliga horisontella skalbara sociala nätverk, samt datingsidor och högbelastade portaler! Företaget Qwerty Networks implementerar projekt baserade på Qwerty Social Network Engine - ett mjukvaru- och hårdvarukomplex för att skapa sociala nätverk.

Baserat på Qwerty Social Network Engine, implementeras många välkända internationella projekt, sociala nätverk, datingsidor och specialiserade portaler. Den välkända internationella bloggplattformen Qwerty.blog (en konkurrent till LiveJournal), som fungerar på 47 språk, registrerar hundratals nya bloggare, det första sociala nätverket för djurägare, veterinärer, uppfödare och klubbar. VetWorld.net, ett socialt nätverk för ägarwebbplatser, internationell datatjänst och andra projekt. Vi har lanserat dussintals stora portaler, liksom sociala nätverk runt om i världen.

Vi accepterar beställningar och är glada över något samarbete inom utveckling och gemensam lansering av sociala nätverk, högbelastade portaler, betalningssystem. I vår person får du en pålitlig affärspartner!

Vill du bli en ny Zuckerberg? Kontakta oss! Vi skojar inte!

Vi finns på följande språk:

Följ med oss på sociala nätverk:

Telegram @QwertyNetworksBot
Facebook @qwertynetworks
Twitter @qwertynetworks

Bästa hälsningar,
Qwerty Networks, just a social network!

Observera

Vi skickade dig en länk för att verifiera din e-postadress. Glöm inte att kolla Spam-mappen. Om meddelandet plötsligt kom in i den här mappen klickar du på "Do not Spam!".

Om du inte får ett mail med en länk till aktivering inom nästa minut, klicka här:

Vänta sek.

Om detta försök misslyckas rekommenderar vi att du använder en annan e-postadress för registrering.För att göra vår service så bekväm som möjligt använder vi speciella cookies för att lagra statistisk information och information om våra användare. Dessutom använder vi statistiktjänster från tredje part (t.ex. Google). Mer information om vår integritetspolicy finns på denna länk:
Sekretess & Cookies