За нас

Qwerty Networks - група проекти, които използват единна информационна и функционална среда за създаване и развитие на социални мрежи. Нашите проекти - е мощна социална мрежа. Нашата компания предоставя уникални услуги за създаване на пълномащабни международни социални мрежи, както и многофункционални интернет портали.

Ние разработваме не прости сайтове, а най-реалните хоризонтални мащабируеми социални мрежи, както и сайтове за запознанства и високо заредени портали! Компанията Qwerty Networks реализира проекти, базирани на Qwerty Social Network Engine - софтуерен и хардуерен комплекс за създаване на социални мрежи.

Базиран на Qwerty Social Network Engine, се прилагат много известни международни проекти, социални мрежи, сайтове за запознанства, както и специализирани портали. Например, известната международна блог платформа Qwerty.blog (конкурент на LiveJournal), която работи на 47 езика и ежедневно регистрира стотици нови блогъри, първата социална мрежа за собственици на животни, ветеринари, животновъди и клубове VetWorld.net, социална мрежа за уебсайтове на собственици, международна услуга за запознанства и други проекти. Стартирахме десетки големи портали, както и социални мрежи по целия свят.

Приемаме поръчки и се радваме на всяко сътрудничество в областта на разработването и съвместното лансиране на социални мрежи, силно натоварени портали, платежни системи. В нашия човек ще получите надежден бизнес партньор!

Искате ли да станете нов Цукерберг? Свържете се с нас! Не се шегуваме!

Ние сме на разположение на следните езици:

Присъединете се към нас в социалните мрежи:

Telegram @QwertyNetworksBot
Facebook @qwertynetworks
Twitter @qwertynetworks

С най-добри пожелания,
Qwerty Networks, just a social network!

Моля, обърнете внимание

Изпратихме Ви връзка, за да потвърдите имейл адреса си. Не забравяйте да проверите папката за спам. Ако изведнъж съобщението попадна в тази папка, щракнете върху "Не спам!"".

Ако в рамките на следващата минута не получите имейл с връзка към активирането, кликнете тук:

Моля Изчакай сек.

Ако този опит също не успее, препоръчваме да използвате друг имейл адрес за регистрация.

Изпратихме ви линк за активиране на Вашия акаунт. Моля, обърнете внимание


За да направим нашата услуга възможно най-удобна, ние използваме специални бисквитки, за да съхраняваме статистическа информация и информация за нашите потребители. Освен това използваме статистически услуги на трети страни (например Google). Повече информация за политиката за поверителност на нашите услуги можете да намерите на тази връзка:
Поверителността & Cookies