O nama

Qwerty Networks - skupina projekata koji koriste jedinstveno informacijsko i funkcionalno okruženje za stvaranje i razvoj društvenih mreža. Naši projekti - je snažna društvena mreža. Naša tvrtka pruža jedinstvene usluge za stvaranje velikih međunarodnih društvenih mreža, kao i multifunkcionalne internetske portale.

Razvijamo ne jednostavne web stranice, već najpraktičnije horizontalne skalabilne društvene mreže, kao i stranice za upoznavanje i visoko opterećene portale! Tvrtka Qwerty Networks provodi projekte temeljene na Qwerty Social Network Engineu - softverskom i hardverskom kompleksu za stvaranje društvenih mreža.

Temeljeno na Qwerty Social Network Engineu, implementirani su mnogi poznati međunarodni projekti, društvene mreže, web stranice za upoznavanje, kao i specijalizirani portali. Na primjer, poznata međunarodna blog platforma Qwerty.blog (konkurent LiveJournalu), koja radi na 47 jezika i svakodnevno registrira stotine novih blogera, prvu društvenu mrežu za vlasnike životinja, veterinare, uzgajivače i klubove VetWorld.net, društvenu mrežu za web stranice vlasnika, međunarodne usluge upoznavanja i druge projekte. Pokrenuli smo desetke velikih portala, kao i društvene mreže širom svijeta.

Prihvaćamo narudžbe i drago nam je svaka suradnja na području razvoja i zajedničkog pokretanja društvenih mreža, visoko učitanih portala, platnih sustava. U našoj osobi ćete dobiti pouzdanog poslovnog partnera!

Želite li postati novi Zuckerberg? Kontaktirajte nas! Ne šalimo se!

Dostupni smo na sljedećim jezicima:

Pridružite nam se na društvenim mrežama:

Telegram @QwertyNetworksBot
Facebook @qwertynetworks
Twitter @qwertynetworks

Srdačan pozdrav,
Qwerty Networks, just a social network!

Molimo, imajte na umu

Poslali smo vam vezu kako bismo potvrdili vašu e-adresu. Nemojte zaboraviti provjeriti Spam mapu. Ako je odjednom poruka stigla u ovu mapu, kliknite "Nemoj spam!"".

Ako sljedeću minutu ne dobijete e-poruku s vezom za aktivaciju, kliknite ovdje:

Molim vas, pričekajte sek.

Ako ovaj pokušaj također ne uspije, preporučujemo da upotrijebite drugu adresu e-pošte za registraciju.

Poslali smo vam poslati link za aktivaciju Vašeg korisničkog računa. Molimo, imajte na umu


Da bismo našu uslugu učinili što prikladnijim, koristimo posebne kolačiće za pohranu statističkih podataka i informacija o našim korisnicima. Osim toga, koristimo statističke usluge trećih strana (npr. Google). Više informacija o pravilima o privatnosti naših usluga možete pronaći na ovoj vezi:
Privatnost & Cookies